11 oct 2014, 20:10  

Вълнение 

  Poesía » De amor
615 0 0

Вълшебството на утринните изгреви,

когато теб докосвам с мисълта,

 

изгряла от звездите чувствени

една луна, една съдба.

 

Разгръщат ветровете дните ни,

разтапят спомени,

докосват светлини,

 

във вечерите тихо пламенни

горят в очите ни сълзи.

 

Един изгубен свят

от много истини,

 

един поток от чувства в самота,

като разбулен огън,

тихо падащ, над земята,

над нощта.

 

 

 

© Ирена Велинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??