Свързва ни една любов за двама,
писана под купола на храма.
Тръгнахме по пътя на живота
право към житейската Голгота.
Днес стареем си полека-лека
по законите от памтивека.
И нозете тътрим си без сили,
но ставаме си все по-мили.
Не надскочили до днес и ръста,
двамата ще легнем с теб под кръста.
Ще напуснем този свят със болка
в крайната ни земна обиколка.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados