Честито Рождество Христово !!!
Нека Новата година бъде прекрасен преход от
материалното към духовното!!! Година, в която
духовните ценности, натрупани през вековете,
ще ни посочат Светлия път към Доброто!!!
Вълшебен сняг
Прекрасна пелена навън поглеждам,
вълшебна грее цялата земя,
по нея всеки чака със надежда
спасителя за своята душа!
Да дойде Коледа, елхите да засветят!
Божествен звън за всеки да звъни!
Цяла година Снежанка и Джуджета
за нас се трудиха и носят добрини !
Ще има всичко Божата трапеза,
ще има хляб, ще има светлина!
Самият Бог на Коледа ще слезе
за да прегърне с обич цялата земя!!!
Валентина Харизанова!!!
© Валентина Харизанова Todos los derechos reservados