Душата ми самотница
търси теб - вълшебна бродница.
От теб е тя пленена -
от душата ти засмена.
Ти омагьоса ме отведнъж
нашир и надлъж.
По-красива от теб не съм видял,
на твоя приятел благородно завидял.
© Георги Todos los derechos reservados