Мамо, мамо вече съм здрава!
Цяла нощ ме лекува куклата Анна.
Взе от бюрото мойта острилка,
с нея наряза някаква билка.
Прати в гората сивият Зайо,
с който заспивам, а денем играя.
Прашец и донесе пчелен вълшебен.
Сироп ми направи от него лечебен.
Всичко смеси в синя чиния,
Глътка ми каза от там да отпия.
Аз я послушах без да се бавя!
Здрава съм! Може ли вече навън да играя?
© Ирен Todos los derechos reservados