В очите ти угасва залеза
и надеждата, и вярата, и мъдростта.
Все по-мълчалив си.
Искра тъга проблясва
в очите ти.
Тъга-незнайна, от какво?...
Сълза - въпрос и отговор в едно.
Дали ще ме обичаш ти,
щом от истината така боли...?
© Весела Славова Todos los derechos reservados
красиви думи в красив стих, а толкова тъга...
С много обич, прекрасна Весела.