Сбъднати мечти или разпилени сълзи,
молитви отправени през отминали дни.
Въпроси и отговори изречени,
погълнати от безспирното време.
Усмивката ти кара времето да спре,
а мен - да се любувам на радостно лице.
Очите ти издават мъничко тъга,
търсещи в нея дневната светлина.
Търся в гласа ти някаква вест,
която да носи в себе си жест.
Лъжа или истина ще бъде, не знам.
От теб зависи единствено сега.
Речта си загубвам, когато си с мен,
гласът ми трепери като на малко дете.
Тялото жадува да прескочи въпроса,
твоето да хване и да ги слее в едно.
Възможно ли е реалност да стане
или разумът ме подвежда отново.
В твоите ръце оставям
ти да решиш - въпрос или отговор е това.
© Джимбо Todos los derechos reservados