Маските нося(т)
както се носи щит пред тяло
с лека усмивка
с походка излъчваща щастие
стрес връз стреса на общото
здравословно начало
Вече не търся(т)
в думите корен стебло и корона
много маймуни станаха върху клона
няма как да узрее безплодното обещание
би ли дръзнал
да (им) ми покаже някой голо съзнание
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados