Въпроси...
Детето
учудено
спря!
Замръзна
усмивката
чиста...
Препъна се
в ситните
крачки...
Горкичкото!!!
То не
разбра...
Защо
продавачът
от
щанда
е тъжен
сред
морето
от детски
играчки!...
И ние –
горкичките!!!...
Уж
помъдрели,
ще се
споминем,
неразбрали
защо
най-чист
е снега
там! -
където
Деца
са
играли...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados
казват, че съчувствието идвало само, а завистта трябвало да се заслужи...
тихичко ти завиждам...
и ти се радвам от сърце, Доче!!!