28 jun 2007, 16:40

Въпроси без отговор 

  Poesía
694 0 0

                                       

Какво е туй животът?
Какво е любовта?
Думи тъй далечни
и обрасли в самота.

Кажете, какво е красотата?!
Какво е дързостта?!
Подвластни ли сме ние
на нашата съдба!

Защо, когато плача,
мисля за красивите неща?
Защо се смея,
когато мисля за тъга?

Защо сред сенките крилати
пак съзирам се отвъд?
Как така и виждам се
сред птиците хвъркати
да диря новия си път?

© Танцуващо Небе Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??