Къде ли останаха милите думи?
(Само две знам сега)
Вече не мога да говоря в рими.
(И не мога да отговарям веднага)
Кой ще ми покаже стария път?
(Забравих по коя пътека съм се лутал)
Има ли и за мен успокоителен кът?
(Стига в стените съм се бутал)
Кога ли ще се върна в моя свят?
(Пълен с тъга и красота)
Вече не мога да избягам от този бряг.
(Пленила ме е силата на любовта)
© Бобо Todos los derechos reservados