ВЪРНИ СЕ!
Продаде ме за лъскав дом.
Ще влезеш в него примирена.
Душата ти ще бъде вълнолом.
От нашите спомени смутена.
Ще целуваш непознати устни.
Ще търсиш път към моите в тях.
Ръцете му са нещастно пусти.
Разпъва те омразния му смях.
Душата си изпрати при мене.
До моята ще трепти в нежен грях.
Те от минала любов са окрилени.
Върни се ти при мен, че вече побелях!
© Мимо Николов Todos los derechos reservados