Свърши се хубавото лято,
няма ги топлите дни,
отиде си щъркеловото ято,
сбогувахме се с много игри.
Вече ги няма цветята красиви,
есента жлътна полята навред,
приготвят се за зимен сън животните диви,
скоро ще настане зима и всичко ще бъде във лед.
Няма я песента от полята,
чудните детски игри,
пожълтяла навред е земята.
Ех, мое лято, ти се върни!
© Даниела Todos los derechos reservados