На Вършец когато бях
фитнес с групата играх.
На Иванчова поляна
със компания отбрана
брахме билки и къпини.
Болката, за да премине,
ме лекуваха с магнити
и вода пих лековита,
правих вани и масаж.
На планинския пейзаж
всяка сутрин се любувах.
Вечер в барове "спортувах" -
на хорото - Дайчово и право...
Никога не ще забравя:
на Вършец след като бях,
здрава в къщи се прибрах!
© Галина Белинска Todos los derechos reservados