Върви!
За миг не се обръщай,
назад е миналото - там съм аз....
Реши напред да тръгнеш
и любовта й да си върнеш.
Вече не я лъжи
и цялата любов й ти дари,
а за мене не мисли.
Само за миг ти се обърни,
за последно да видя твоите очи.
Очи , които до вчера ме горяха
и устни, които нежно ми шептяха...
Нима искам много...?!
Само истината ми кажи
и после тихо си тръгни...
Върви, моля те, върви...
ЗАПОМНИХ ЗАВИНАГИ ТВОИТЕ ЧЕРТИ!!!
© Женя Михайлова Todos los derechos reservados