Върви, народе заблудени,
към светли западни страни;
от алчност днеска сме пленени
и славим робските си дни!
Върви към Запада сияен,
към нови ценности върви,
а вечния си дух безкраен
без срам и с гордост забрави!
Напред! Валутата е свята
и в наш'те мисли ярко грей!
Напред! Към Рая на Земята,
където Дяволът владей!
Поробен беше ти, послушен,
ала духа си съхрани;
а днес, в свободно време ужким,
отрече свойте старини.
Върви, народе заблудени,
към светли западни страни;
от алчност днеска сме пленени
и славим робските си дни!...
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados