9 sept 2005, 20:10

Върви си 

  Poesía
1110 0 0
Върви си...
По пътя, по който си отиваш
ще пъплят моите сълзи,
ще запълнят твоите следи,
както вълната милва брега
и крие стъпките на всички ни.
По друг път тръгни..
Пак до мен ще стигнеш
унил, тъжен, пак ще ми простиш
ще хвърлям камъни по тебе,
за да виждам накъде бягаш.
Ще стъпвам по тях,
и подире ти ще пълзя,
за да не бъда безпътна.
Ти само бързай,
за да стигнем далеч...
двамата.

© Красимира Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??