Ръце протягам, за да прегърна образа ти,
очи затварям, за да не бликат сълзите.
Сърце разбивам, за де те защитя,
а ти не ми прости, не ме разбра.
Ти решил си да заминеш,
върви си! Аз няма да те спра.
За миг погреба всичко,
по дяволите прати любовта.
© Пролетното момиче Todos los derechos reservados