Вървя под липите
на стария град -
ухае на лято,
пчелите жужат.
Над мен са надвиснали
цветните клони
и слънце с усмивка
лицето ми гони.
Ухае на спомени,
с детството свързани.
Те вплели се в мен,
нежно дните прегърнали.
Вървя под липите
и вдишвам желания.
Красиво е всичко
с ароматни ухания.
© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados