Изгубих се...-Къде ли?В битието,
завесата на нашите очи...
Изгубих се...-Къде ли?В битието,
примамката за нашите души.
-Горя ли?-Не,аз само тлея.
-Защо ли?-Нямам въздух чист!
-Летя ли?-Не, вървя си само...
Криле си нямам...имам само лист.
Да пиша или да не пиша?Туй е въпросът,
когато няма кой да ме чете.
Да пиша или да не пиша?Туй е въпросът,
когато няма кой и да ме разбере.
-Горя ли?-Не, аз само тлея,
а исках пламък да ви дам...
-Летя ли?-Не, вървя си само,
а исках полет да създам...
© Неземна Todos los derechos reservados