Приятели, зареждам се от вас,
от вашите лъчù в “ефира”,
наум говоря си със вас,
и нека този разговор не спира.
В Коледната тиха свята нощ
ще се помоля с топли думи,
животът ви да бъде пълен кош
с усмивки и желани друми!
Вървете смело, все напред,
дарявайте света със Вяра
и нека всеки ваш куплет
в децата ни да се посява.
И там да раснат тез' слова,
във детските главици малки.
Където и да бродят по света,
за тях да бъдат светъл празник!
Мили приятели, пожелавам ви светли празници и много здраве! Бъдете!
© Криси Todos los derechos reservados