Във онзи миг се промених,
откраднах си от времето поспряло,
тогава в себе си открих
частицата любов - при мене долетяла.
Н. Стойчев
Във онзи миг, когато ме прегърна,
светът като че във нозете ми се срина.
Часовникът забрави да се върне -
минутите се нижеха недоловимо,
а часовете бяха цяла вечност.
Във онзи миг, когато си открадна
от времето, за двама ни желано.
Забравих, че съм само стара дреха,
видях се просто в твойто огледало...
Когато в себе си намери глътка нежност,
не исках да горчи, като ... последна.
Жадувах с тебе да се слея в капката копнежност.
И нищо, че целувките ти пареха по мене...
Частицата любов, при тебе долетяла,
умело скрих, дълбоко във сърцето.
И винаги, когато ти е хладно,
със нея да те топля, до последно...
© Нели Todos los derechos reservados