Във плен на твоите очи изгарям
гориш ме като с мълнии със тях
света ми преобърна, не съзнавам
и търся логика за чувствата със смях
Не искам да пропусна теб, ще съжалявам
открих душата в теб, за мен си слънчо
на ляво и на дясно разтръбих за теб и си признавам
ти моята отколешна мечта си, ти си всичко
© Борислав тодоров Todos los derechos reservados