14 dic 2006, 14:44

Във пролетния парк... 

  Poesía
837 0 9

***

Във пролетния парк дойде,

На вишните да се порадваш...

И покоят мой, и всичко ми отне.

А думите, които звучно казваш,

Лъжовни са. Сърцето ми превзе!

 

Но знам, когато падне вишневият цвят,

Отново сам ще бъда в зимния си свят!

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??