Стоя пред теб...
С горещи устни ме докосваш,
ръце прокарваш по моите бедра.
Разтваряш ги...
И в дива страст потапяш се сега.
Проникваш бавно...
А жаждата ми...
става все по-жарка.
Как искам цялата във теб да се разлея,
да ме докараш до екстаз
и от възбуда пак да полудея!
© Антония Todos los derechos reservados