Щом устните ни слеят се в целувка.
Както телата, сливащи се в едно цяло.
Усещам в тялото си най-хубавата тръпка.
Тръпка от възбуда в нашите тела.
Тела, вплели се едно в друго.
Забравили да дишаме дори.
Отдадени на своите възбудени мечти.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados