Впивам твоите устни,
цветовете сляха се в синьо
като чисти мечти.
въздухът на глътка.....
топло е в прегръдката ти,
а снежно е отвъд твоите граници
безгрижно притихвам,
люлея се като прилив,
сливам се с теб, когато те докосна,
мечтая за теб
изпитвам смирение поетично
сред твоята усмивка.
момент на нежност
момент на отшелничество
Бунт сред черно и розово.
Тривиалност или оригиналност?
Напук на безцеремонния свят.
© Владимира Todos los derechos reservados