12 ene 2018, 20:01

Възклицание 

  Poesía » Filosófica
363 0 2

Миг на самота и съзерцание.

Ще чуе ли някой моето стенание?

Не. Отново завладя ме разочарование.

Крясък и смърт. Обещание.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??