29 jun 2014, 23:00

Възкръсване 

  Poesía » De amor
448 0 3

Ръцете ти са сънища.
Косите ти са буйни клади.
Нозете ти са пътища.
Сърцето ти е паднал ангел.

Ако не вярваш в любовта,
ще те покръстя много нежно.
Сега си литнала звезда,
изгаряща от неизбежност.

На устните ти ще умра -
с безмълвия ще те наръся.
Живот аз ще ти подаря...
в усмивката ти ще възкръсна.

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??