Възможно ли е
ти и аз
или аз и ти
както искаш така го кажи
възможно ли е нашите
безкрайно големи мечти
в едно да обединим?
Възможно ли е това
да е поредната моя мечта
химера една
само зная че желая
да се чувствам обожавана жена
а ти ме караш да чувствам
може би почти така?
Възможно ли е това
с теб да обиколим света
да победя страха
да развея коса
да яхна вълна
да прекося града
и да открия Любовта?
Възможно ли е след това
при нас до остане тя
да я опазим съхраним
из света да я разпространим
и докато се питам аз тревожно
дали това е възможно
навярно също ти
в този миг
за мен си мислиш ти.
© Жанет Георгиева Todos los derechos reservados