Възможно ли е толкова да те обичам, И нощем да заспивам с мисълта за теб, Сериозно ли е цял живот да се заричам, Че искам да съм с теб и само с теб? Възможно ли е истина да стане Жадуваната толкова мечта, Сериозно ли е в мене да остане, Завинаги дълбоко любовта? Възможно ли е ти да ме обичаш Все повече с всеки следващ ден, Сериозно ли е ти да се заричаш, Че цял живот ще бъдеш с мен? Възможно ли е с мене да живееш, В хармония и с толкова любов, Сериозно ли е с мене да се смееш На всяка радост в моя сив живот? Възможно ли е да ме палиш като огън И тялото ми да излъчва топлина, Сериозно ли е да се срещам с Бога, Затваряйки очите си в нощта? Възможно ли е белег да остава От този грях на нашите души, Сериозно ли е в мене да застава, В средата на сърцето ми, уви? Възможно ли е толко да те искам, Че разума ми да познава само теб, Сериозно ли е всичко да подтискам, Когато близо си, но не до мен? Възможно ли е да те има друга, Когато удоволствието познаваш с мен, Сериозно ли е толкоз трудно, Живота ми да бъде споделен? Възможно ли е всичко да си ти, За тебе само да живея, Сериозно ли е мойте очи С тебе само да се смеят?
Siguiente en la categoría
Siguiente del autor