14 ene 2008, 20:27

Възможности 

  Poesía » De amor
913 0 4
Дърво без корени,
листа без клони,
цветя без стъбла,
есен без мъгла -
все невъзможни неща.

Самотно сърце,
празни ръце,
студена самота,
ненужна суета -
все възможни неща.

Твоята прегръдка с моята целувка,
моята въздишка с твоята милувка.
Ами сега? Какво е това!?
Все възможни или невъзможни неща?

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??