ВЪЗРАЖДАНЕ
Виделината тихо се прокрадва,
изтласква нощния мрак –
пролетта веч душите ни радва,
съживява природата пак…
Виж, прораства тревата, цветята,
надежда в душите кълни -
с пролетта ще се роди свободата
за хора с човешки души…
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados