10 abr 2013, 8:16

Възродителният процес 

  Poesía » Civil
400 0 0

Приеха декларация за етническо прочистване.

Мозъците им от простотия имат нужда от почистване.

Още малко и ще говорят за геноцид.

Страдат от мозъчен дефицит.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??