22 jun 2008, 6:29

Вземи ме цяла 

  Poesía » De amor
786 0 6

На две делиш, а аз не се деля.
Иди при другата - тя е делима.
Родих се и оставам си една,
и целостта във мен ще си я има.

Когато мислиш, че към теб
аз наполовина се отдавам,
почукай и в сърцето свое влез -
и половина там не си оставил.

Вземи ме цяла - като огнено кълбо
ще изгоря душата ти отвътре.
Горейки ще мълвиш: Защо
делях я - цяла ми е нужна...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??