Чакането е изкуство,
което ако не владееш
истински,
се пържиш в собствен сос,
както лятото на някоя пейка,
в тъжен следобед когато
осъзнаваш, че няма да
видиш баба си никога повече.
Чакала съм хиляда години,
правим го през
по-голямата част от живота и
понякога наистина нищо
не се случва,
обаче
на кого му пука.
Обичам
да ми дишаш в гръбчето.
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados