25 dic 2008, 23:37

What's My Name 

  Poesía » Otra
679 0 13

ще си нарисувам памукови обаци копеле

като изстържа остатъците от вчерашния лак

и половината декември

ако изобщо е възможно

и ще пусна някаква незначителна част

от Темза да ми минава през задния двор

между мостчетата и кукленските съкровища

памуково ще се разтегля

на мигане от незабравки

да ми стане замръзнало синьото

в точната посока

без южно изложение

юка и други некви дървета

ще рисувам копеле

докато ми изтръпне третия палец

и уцеля палитрата за преминаване

през облаци

през очи

през студ

сантиметри разстояния

и станиолен шум

като завещаят звездите

все ще намеря правилния шрифт

за оставане

здрасти как е времето при тебе

има ли много петна по луната тази нощ

ок са нещата копеле

като съобщения от оня свят

пристигнали с известно закъснение

памуковооблачни

как точно ми беше името

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??