26 sept 2017, 1:22

White rabbit 

  Poesía » Erótica, Verso libre
661 0 1

Мислите ми скачат

като зайци,

кожата ти настръхва,

бедрата ми те търсят,

облечени в розово.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??