Ябълков цвят
Цъфнал ябълков цвят
силно ме плени.
Зеленото в очите
започна да искри.
С розови цветчета
дървото се накичи.
А в мен се завърна
зеленоокото момиче.
Пролетта усетих
с всички сетива.
Красиво е отново
в моята душа…
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados