В гората... малка, ягодова къща -
отново чака теб и мен.
Приканваш ме със поглед
страстно.
Оставям се във твоите ръце.
Вървим по стъпките на
ягодова нежност...
Отваряме вратичка в тишината.
Прегръдките - въздишки
сред дървета.
Целувките - постеля за душата.
И капчици от нежна обич,
разливат се
по влюбените ни тела.
Прехапали от лудост устни.
Отпили жадни
от греха.
Усещам ласките ти мили,
сметановата топлина!
С ягодова страст
люби ме!
В къщата на любовта!
© Цветето Б. Todos los derechos reservados