ГЕРБ извършиха голяма простотия.
Туй го правят за успешна търговия.
Оказаха натиск ямболски бизнесмени
да отменят декларацията за геноцида местните "супермени".
Трябва да си представят глави отрязани
и да се запознаят с фактите доказани,
и едните, и другите,
за да им дойде акълът на влечугите.
Убити са хора - един милион и половина.
Всяка чест и достойнство у нашите се спомина!
© Георги Todos los derechos reservados