19 jul 2018, 0:12  

Ян Бибиян 

  Poesía » De amor, Verso libre
550 0 0

Ти си Ян Бибян – самотен, скитащ сам,
посвещавам ти сълзливата си локвичка!
Питам те, как стигна чак до там,
да загубиш единствената си розичка?

© LeonaXIII Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??