23 ene 2011, 11:58

Ъгълче в сърцето 

  Poesía » Otra
657 0 6

Имам си самотно ъгълче в сърцето.

Пазя го от всички.

То е само мое.

Там събирам тайно шепот на тревички,

усмивка на цвете,

съня на прибоя.

 

Надеждите крия, страховете смешни,

съмнения болни

и копнежи сини,

мили и неволни,

праведни и грешни

мигове невинни.

 

Самотното ъгълче лъч  ми е. Утеха.

Често там се свивам

кротка и щастлива.

Вечни, стари истини мъдро преоткривам,

събуждам успеха. 

И оставам жива.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??