YoZ/oneLove
You are incredible, unique
1 Нека ти кажа нещо.
-Ти си Уникален!
И винаги ще бъдеш..... за Някой..
Ти си като пясъка,
И всяко къдче от теб е необходимо .
Никой косъм от главата ти не е излишен.
И Ти Целия си Желан! ... за Някой...
2 Нека ти кажа нещо.
Ти си като земята .
И в Теб има неутразимо красиви къдчета,
Но и много страшни улици...
Който живее в твоето сърце ,
би бил щастлив ,че те познава.
Но позволи ли да се спъне и да падне (от там),
Никога не би поискал да те срещне отново.
И въпреки това-Няма Никой като Теб.
И Ти си ценен... за Някой..,
Чрез вътрешната си красота.
3 Нека ти кажа още нещо.
Ти си като море.
Понякга спокойно и бистро,
Друг път мътно и бурно .
Но Ти си важен.. за Някой...,
Както е важно морето за всички същества .
От всяка бяла мидка ,
до големите пъстроцветни рифтове.
И нищо вътре в теб не е излишно,
Както не са излишни и малките рибки
в безкрайния океан.
Only oneLove
Ти си само мечта, просто блян
от незбъднат сън.
Ти си само една любов ,искра в
две плачещи очи.
Ти си само душа,на кръстопът голям,
без лъч светлина.
Ти си само човек, с много имена.
Ти си само съдба,застанала в
Огнена ръка.
ZeaL
Жар в сърцето ми догаря,
И сякаш нищо друго не ми остава ,
Освен –Копнеж за нещо силно,непознато.
Като морето-непредсказуемо
Като земята- необятна
Като песачинката-значима
Това си Ти!Увлечение ,жар,копнеж
И желанието ми да продължа напред..
...към Теб...
Стремеж ,да стигна брега,когато всичко
ме тегли надолу- към дъното.
Старание да бъда винаги с теб-
дори и да не ме искаш.
Страх да не се изгубя
в дълбоките джунгли на сърцето ти,
докато Ти си на плажа.
Където всичко е светло ,красиво и чисто.
Искам да мога да застана на една скала
сред брега и да те наблюдавам.
Да мога да ти шептя цели романи-само с очи.
Да мога да те нарисувам –
Само с върха на пръстите си.
Да мога да те целувам нежно-
Само с очите си
И да те изпивам с поглед.
Това си Ти!
Чувство на Ревност ,
Да обичаш Само Мене,
Очите ти Само Мене да търсят,
И сърцето Ти само на Мене да се уповава.
Това си Ти!
Един неописуем свят- в едно лице.
Едно неотразимо чувство- в едно сърце.
Една искра – в едни очи.
И Ти Целия си тъй прекрасен,
И толкова значим..... за Някой....
YoZ/oneLove , за света може да си само един човек, но за ... Някой..,
Ти си целия свят!
© Нуша Петрова Todos los derechos reservados