Искам, южни ветре, с теб да дирижирам
мечтите свои - при тях ме заведи.
Цял живот съм искала с теб да дефилирам,
мелодия твоя в мен да звучи.
Дишам, южни ветре, с много луд ритъм,
оставяй ми пак огнена следа.
Подир теб ще тичам, с небезразличие,
дариш ли ми своя жежка сълза.
Тръгвай, непокорни, с обич непосърнала,
не си безнадежден спомен, нали.
Мечти извезвай от златна сърма
и себе си вплитай - шеметно мил.
© Мариола Томова Todos los derechos reservados