ЮЛИ
Този юли пак
ми се вмъкна в сандалите.
Шапката ми
сламена нахлузи.
Гаменски
заскача през дуварите.
Пробва се
със всички летни блузи.
Щуро, лятно
в прахоляка
синя джапанка
изхлузи...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados