Стоя до морето и гледам вълните
как ласкаво галят с обич брега.
Държа във ръце събрани мечтите -
малко букетче от пъстри цветя.
През лятото наше дъгата обирах -
палитра копнежи си грабнах оттам...
Най-нежните търсех и ги намирах.
Чакам те, обич, на теб да ги дам!
В очите ти тъжни когато погледна,
не искам да видя отново дъжда.
За юлската обич, навярно последна,
на вълните разказах и на брега.
© Валка Todos los derechos reservados