Дълги дни и кратки нощи,
зажадняла земна плът,
синева и звезден кошер.
И зовящ далечен път...
Луди щурчови концерти,
влюбени в южняк треви.
Вечност, скрита в мимолетно
уловен безкраен миг...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados
прекрасно!