20 oct 2007, 11:42

Юнски огън 

  Poesía
765 0 2

    Юнски огън...
Беше онзи слънчев юни,
беше страстен летен ден.
Ти се появи в съня ми
и завинаги остана в мен.
Открих те и в реалността -
само с поглед ме плени
и ми показа любовта
в лунните нощи и жарките дни.
И пак е юни, но теб те няма.
Не останаха дори следи
от нашата любов голяма,
от сънищата ми дори.

© Близначките Симеонови Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??