Перла с райска красота,
с чиста и добра душа.
Цвете с приказни цветове
и усмивка на дете.
Ярка, неугасваща звезда,
с очи - безбрежна синева.
Глас, като камбанен звън,
ангел, бдящ над моя сън.
Слънце грее на лицето й,
неспирно ден и нощ твори.
Трудности и мъка преминава,
единствена за мен остава.
Тя е моят земен рай,
искам вечно да я има.
Винаги да бъде най-добра,
истинска, неповторима.
Това стихче е посветено на Anette Olzon,вокалистката на Nightwish,на която се възхищавам страшно много. Тя е моят идол в живота!
© Кики Todos los derechos reservados